Rozmaringot és borókát a veséknek!

Nagyra becsüljük a fűszereket? Nos,akkor nem csupán az ételek ízének teszünk jót,hanem az egészségünknek is.A fűszerek ugyanis sok tekintetben pozitívan hatnak a szervezetünkre.A fokhagyma,a borsikafű,a kapor és a tárkony serkentik a fehérjeemésztést,míg a bors,a gyömbér és az üröm a szénhidrát felhasználást.A rozmaring ,a paprika,a fahéj , a curry a szívműködést javítja, és enyhén emeli a túl alacsony vérnyomást,A boróka , a lestyán, a petrezselyem és a spárga serkenti a vese működést.A vöröshagyma, a fokhagyma,a zsálya, a snidling és az üröm hatékonyan küzdi le a baktériumokat a gyomorban.A rozmaring pedig jót tesz a szívnek.

Filed Under: CsaládEgészségÉletmódGyógynövénytárTáplálkozás

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.